我们的菜单
Our menu
每个菜都包括米饭
Lättfriterad kycklingfilé, wokad med tre sorters peppar (sichuanpeppar, chilipeppar och paprika) samt färska grönsaker
Lightly fried chicken fillet, stir-fried with three types of pepper (Sichuan pepper, chili pepper and paprika) and fresh vegetables
Kycklingfilé och färska finhackade grönsaker i en söt, om än het sås lagad på sichuanpeppar och chili. Toppas med jordnötter
Chicken fillet and fresh finely chopped vegetables in a sweet, albeit hot sauce made with Sichuan pepper and chili. Topped with peanuts
Tunt skuret sidfläsk wokat med vitlök och chili
Thinly sliced pork belly, stir-fried with garlic and chilli
Revbensspjäll med krut i! Dessa kryddar vi med sichuanpeppar, spiskummin samt chili och wokar tillsammans med färska finhackade grönsaker
Spicy pork ribs seasoned with Sichuan pepper, cumin and chili. Stir-fried with fresh, finely chopped vegetables
Hela oskalade tigerräkor som först friteras, varefter de varsamt wokas med färska, finhackade grönsaker och kryddas med sichuanpeppar och chili
Deep friend and stir-fried, unpeeled tiger prawns with fresh, finely chopped vegetables and seasoned with Sichuan pepper and chili
Äkta kinesisk anka wokad med trädgårdsmästarens färska grönsaker i en het sås kryddad med färsk chili
Stir-fried Chinese duck with fresh vegetables in a spicy sauce seasoned with chilies
Urbenad vit fisk, som varsamt får puttra tillsammans med färsk kinakål och inlagd kinesisk surkål, i vår hemlagade smakrika buljong
Boneless white fish, which is gently simmered together with fresh Chinese cabbage and pickled Chinese sauerkraut, in our homemade flavorful broth
Finskuren ryggbiff i en rejält välkryddad buljong med smak av Sichuanprovinsen, med gott om vitlök, chili samt kinakål
Finely sliced sirloin steak in a well-seasoned broth with flavors of the Sichuan province, with plenty of garlic, chili and Chinese cabbage
Närbesläktad med ovanstående Red Chamber, använder vi i China Red Sea urbenad vit fisk som varsamt får sjuda i vår kryddstarka buljong
Closely related to the above mentioned Red Chamber, in China Red Sea we use deboned white fish gently simmered in our spicy broth
Välkryddad wokad ryggbiff med finhackade, färska grönsaker. Smaksatt med spiskummin, koriander och färsk chili
Well-seasoned stir-fried sirloin steak with finely chopped fresh vegetables. Flavored with cumin, coriander and fresh chilli
Wokad scampi med färska grönsaker i en mild woksås
Stir-fried scampi with fresh vegetables in a mild wok sauce
En härligt krispig anka med ditt val av sås serverad bredvid. Välj mellan en mild sötsur sås eller en lite mer pikant hoisinsås
A deliciously crispy duck with your choice of sauce served alongside. Choose between a mild sweet and sour sauce or a slightly more piquant hoisin sauce
Färska gröna bönor wokade i chili och vitlök
Fresh green beans stir-fried in chili and garlic
Blancherad pak choi med shiitakesvamp och
trädgårdsmästarens grönsaker i vår milda, hemlagade woksås
Blanched pak choi with shiitake mushrooms and
the gardener's vegetables in our mild, homemade wok sauce
Vegetarisk version av Kinas mest kända tofurätt, Mapu Tofu, en kryddstark gryta tillagad på silkestofu och chili
Vegetarian version of Chinas most famous tofu dish, Mapu Tofu, a spicy stew cooked with silk tofu and chili
Lättfriterad tofu med färska grönsaker och kinesisk svamp i en mild woksås
Lightly fried tofu with fresh vegetables and Chinese mushrooms in a mild woksauce
Friterad aubergine med lite syrlig hetta
Fried aubergine with a little spicy sourness
Tre sorters wokade grönsaker - färsk aubergine, lättfriterad potatis och paprika i vår milda, hemlagade woksås
Three kinds of stir-fried vegetables - fresh aubergine, lightly fried potatoes and peppers in our mild, homemade stir-fry sauce
Vitlöks- och chilimarinerad gurka. Den ultimata förrätten att starta en äkta kinesisk middag med
Garlic and chili marinated cucumber. The ultimate appetizer to start an authentic Chinese dinner
Fint skivad, kyld bräserad ryggbiff, toppad med vår hemlagade chiliolja
Finely sliced, chilled braised sirloin, topped with our homemade chilli oil
我们的菜单
Our menu
每个菜都包括米饭
Lättfriterad kycklingfilé, wokad med tre sorters peppar (sichuanpeppar, chilipeppar och paprika) samt färska grönsaker
Lightly fried chicken fillet, stir-fried with three types of pepper (Sichuan pepper, chili pepper and paprika) and fresh vegetables
Kycklingfilé och färska finhackade grönsaker i en söt, om än het sås lagad på sichuanpeppar och chili. Toppas med jordnötter
Chicken fillet and fresh finely chopped vegetables in a sweet, albeit hot sauce made with Sichuan pepper and chili. Topped with peanuts
Tunt skuret sidfläsk wokat med vitlök och chili
Thinly sliced pork belly, stir-fried with garlic and chilli
Revbensspjäll med krut i! Dessa kryddar vi med sichuanpeppar, spiskummin samt chili och wokar tillsammans med färska finhackade grönsaker
Spicy pork ribs seasoned with Sichuan pepper, cumin and chili. Stir-fried with fresh, finely chopped vegetables
Hela oskalade tigerräkor som först friteras, varefter de varsamt wokas med färska, finhackade grönsaker och kryddas med sichuanpeppar och chili
Deep friend and stir-fried, unpeeled tiger prawns with fresh, finely chopped vegetables and seasoned with Sichuan pepper and chili
Äkta kinesisk anka wokad med trädgårdsmästarens färska grönsaker i en het sås kryddad med färsk chili
Stir-fried Chinese duck with fresh vegetables in a spicy sauce seasoned with chilies
Urbenad vit fisk, som varsamt får puttra tillsammans med färsk kinakål och inlagd kinesisk surkål, i vår hemlagade smakrika buljong
Boneless white fish, which is gently simmered together with fresh Chinese cabbage and pickled Chinese sauerkraut, in our homemade flavorful broth
Finskuren ryggbiff i en rejält välkryddad buljong med smak av Sichuanprovinsen, med gott om vitlök, chili samt kinakål
Finely sliced sirloin steak in a well-seasoned broth with flavors of the Sichuan province, with plenty of garlic, chili and Chinese cabbage
Närbesläktad med ovanstående Red Chamber, använder vi i China Red Sea urbenad vit fisk som varsamt får sjuda i vår kryddstarka buljong
Closely related to the above mentioned Red Chamber, in China Red Sea we use deboned white fish gently simmered in our spicy broth
Välkryddad wokad ryggbiff med finhackade, färska grönsaker. Smaksatt med spiskummin, koriander och färsk chili
Well-seasoned stir-fried sirloin steak with finely chopped fresh vegetables. Flavored with cumin, coriander and fresh chilli
Wokad scampi med färska grönsaker i en mild woksås
Stir-fried scampi with fresh vegetables in a mild wok sauce
En härligt krispig anka med ditt val av sås serverad bredvid. Välj mellan en mild sötsur sås eller en lite mer pikant hoisinsås
A deliciously crispy duck with your choice of sauce served alongside. Choose between a mild sweet and sour sauce or a slightly more piquant hoisin sauce
Färska gröna bönor wokade i chili och vitlök
Fresh green beans stir-fried in chili and garlic
Blancherad pak choi med shiitakesvamp och
trädgårdsmästarens grönsaker i vår milda, hemlagade woksås
Blanched pak choi with shiitake mushrooms and
the gardener's vegetables in our mild, homemade wok sauce
Vegetarisk version av Kinas mest kända tofurätt, Mapu Tofu, en kryddstark gryta tillagad på silkestofu och chili
Vegetarian version of Chinas most famous tofu dish, Mapu Tofu, a spicy stew cooked with silk tofu and chili
Lättfriterad tofu med färska grönsaker och kinesisk svamp i en mild woksås
Lightly fried tofu with fresh vegetables and Chinese mushrooms in a mild woksauce
Friterad aubergine med lite syrlig hetta
Fried aubergine with a little spicy sourness
Tre sorters wokade grönsaker - färsk aubergine, lättfriterad potatis och paprika i vår milda, hemlagade woksås
Three kinds of stir-fried vegetables - fresh aubergine, lightly fried potatoes and peppers in our mild, homemade stir-fry sauce
Vitlöks- och chilimarinerad gurka. Den ultimata förrätten att starta en äkta kinesisk middag med
Garlic and chili marinated cucumber. The ultimate appetizer to start an authentic Chinese dinner
Fint skivad, kyld bräserad ryggbiff, toppad med vår hemlagade chiliolja
Finely sliced, chilled braised sirloin, topped with our homemade chilli oil
I Kina är måltiden ett sätt att umgås.
Maträtter skickas över bordet, från ena sidan till den andra och tillbaka,
så att var och en runt bordet får smaka på allt
Våra rätter serveras i portioner perfekt anpassat efter antalet gäster runt bordet, i skålar eller på fat,
vilket gör det enkelt att anamma det kinesiska sättet att umgås.
Shanghai 1932
Vitlöks- och chilimarinerad kyld gurka.
Den ultimata förrätten att starta din autentiska kinesiska middag med! ★★★
Vårrullar
Nyfriterade och krispiga vegetariska vårrullar serverade med klassisk sweet-chilisås. ★
The Great (Fire) Wall of China
Lättfriterad kycklingfilé, wokad med tre sorters peppar
(sichuanpeppar, chilipeppar och paprika) samt färska grönsaker. ★★
The Last Emperor
Välkryddad wokad ryggbiff med finhackade, färska grönsaker.
Smaksatt med spiskummin, koriander och färsk chili. ★★★
Chong Qing Chicken
En av Sichuankökets största klassiker! Kycklingfilé och färska finhackade grönsaker
i en söt, om än het sås lagad på sichuanpeppar och chili. Toppas med jordnötter. ★★
Crouching Tiger, Hidden Dragon (Veggie Version)
Vegetarisk version av Kinas mest kända tofurätt, Mapu Tofu,
en kryddstark gryta tillagad på silkestofu och chili. ★★
Chungking Express
Blancherad pak choi med shiitakesvamp
och trädgårdsmästarens grönsaker i vår milda, hemlagade woksås . ★